Bütün aşpazlar hazır qiymə almırlar. Bir çox insanlar kotlet üçün öz ətlərini çəkməyə üstünlük verirlər. Ət ilə yanaşı, kotletə əlavə olunan bəzi digər komponentlər də ətçəkən maşından keçirilir. Söhbət çörək və soğandan gedir.
Lent.az xəbər verir ki, bu yanaşma səhvdir.
Məlumata görə, bu halda kotlet bazası yanlış tutarlılığa sahib olacaq. Yemək yumşaq və dadlı olmayacaq.
Problemlərin qarşısını almaq üçün isladılmış qırıntıları əl ilə əzmək lazımdır. Nəticədə kütlə çəkilmiş ət ilə qarışdırılmalıdır.
Həmçinin, soğanı da ətçəkən maşından keçirməmək lazımdır. Çünki soğan bu zaman öz təbii dadını itirir.
Ona görə də onu bıçaqla doğramaq məsləhətdir. Kiçik soğan kubları kotletləri iştahaaçan edəcək.