Sitrus efir yağları yalnız aromaya deyil, həm də içkinin dadına təsir edəcəkdir.
Qəhvə həvəskarları tez-tez fərqli dad almaq üçün süd və ya kremdən istifadə edirlər. Lakin qəhvənizə əlavə etmək üçün daha maraqlı variantlar var. Məsələn, rəndələnmiş portağal qabığı
Lent.az xarici KİV-ə istinadən xəbər verir ki, portağal qabığı qəhvənin acı tonlarını yumşalda bilər.
Üstəlik, o, içkinizə dadlı, təravətli ətir verəcək aromatik efir yağları ilə zəngindir.
Əsas məsələ qəhvəyə yalnız narıncı təbəqənin qatılmasına ehtiyac var. Çünki ağ hissəsi acıdır və içkinizi məhv edə bilər.
Şəkərli və qaymaqlı şirin qəhvəni sevirsinizsə, bir çay qaşığı ləzzət əlavə edə bilərsiniz. Espresso və Americano həvəskarları üçün aromatik əlavəni yarım porsiyası yetərlidir.