“Qida zəhərlənməsi daha çox gübrə ilə yetişdirilən məhsullardan baş verir”
29 iyul 2011 13:56 (UTC +04:00)

“Qida zəhərlənməsi daha çox gübrə ilə yetişdirilən məhsullardan baş verir”

APA-nın məlumatına görə, bunu Azərbaycan səhiyyə nazirinin müavini Elsevər Ağayev deyib.

Havaların kəskin isti keçməsi ilə bağlı qidadan zəhərlənmə riskinin artdığını etiraf edən Elsevər Ağayev eyni zamanda qeyd edib ki, indi ölkədə qida zəhərlənməsinə görə ciddi ajiotaj yoxdur: “Səhiyyə Nazirliyi vəziyyətə nəzarət edir”.

Nazir müavini həmçinin deyib ki, mümkün fəsadlardan yayınmaq üçün insanlar təlimatlandırılır, tibbi müəssisələrinə də bütün lazımı tapşırıqlar verilib.
# 440

Oxşar yazılar