
“Qida zəhərlənməsi daha çox gübrə ilə yetişdirilən məhsullardan baş verir”
APA-nın məlumatına görə, bunu Azərbaycan səhiyyə nazirinin müavini Elsevər Ağayev deyib.
Havaların kəskin isti keçməsi ilə bağlı qidadan zəhərlənmə riskinin artdığını etiraf edən Elsevər Ağayev eyni zamanda qeyd edib ki, indi ölkədə qida zəhərlənməsinə görə ciddi ajiotaj yoxdur: “Səhiyyə Nazirliyi vəziyyətə nəzarət edir”.
Nazir müavini həmçinin deyib ki, mümkün fəsadlardan yayınmaq üçün insanlar təlimatlandırılır, tibbi müəssisələrinə də bütün lazımı tapşırıqlar verilib.
Havaların kəskin isti keçməsi ilə bağlı qidadan zəhərlənmə riskinin artdığını etiraf edən Elsevər Ağayev eyni zamanda qeyd edib ki, indi ölkədə qida zəhərlənməsinə görə ciddi ajiotaj yoxdur: “Səhiyyə Nazirliyi vəziyyətə nəzarət edir”.
Nazir müavini həmçinin deyib ki, mümkün fəsadlardan yayınmaq üçün insanlar təlimatlandırılır, tibbi müəssisələrinə də bütün lazımı tapşırıqlar verilib.
Oxşar yazılar

Qızmar diskomfort hava olacaq - XƏBƏRDARLIQ
13 iyul 2025 , 15:35
İmtahanın düzgün cavabları - VİDEO
13 iyul 2025 , 14:34
Azərbaycanda ən isti hava harada qeydə alındı? - SİYAHI
13 iyul 2025 , 14:29
Bu gün 34 mindən çox abituriyent imtahan verdi -YENİLƏNİB
13 iyul 2025 , 13:33
Sabah çimərliyə gedənlərin DİQQƏTİNƏ!
13 iyul 2025 , 12:26
Qarpızdakı üç əsas əlamət: onu qətiyyən almamalısınız
13 iyul 2025 , 12:23
Bakıda 40 dərəcə isti olacaq - SABAHIN HAVASI
13 iyul 2025 , 12:05