Çörəyi bir ay kiflənmədən saxlamağın  ASAN ÜSULU
26 iyul 2024 19:59 (UTC +04:00)

Çörəyi bir ay kiflənmədən saxlamağın ASAN ÜSULU

İstənilən çörək növünü uzun müddət saxlamaq üçün onu sadəcə dondurucuya qoymaq bəsdir.

Lent.az xarici mətbuata istindən xəbər verir ki, çörəyi plastik torbalarda dondurmaq daha yaxşıdır.

Çörəyi istədiyiniz ölçüdə parçalara ayırın və torbalara qoyun. Çörək torbalarından mümkün qədər çox hava çıxarın, bağlayın və dondurucuya qoyun. Soyuducudan yalnız istifadə edəcəyiniz qədər çörək çıxarın. Bu üsulla çörəyi aylarla saxlamaq mümkündür.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 5684

Oxşar yazılar

Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13
"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır"  - Dietoloq

"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır" - Dietoloq

19 may 2025 , 11:52
Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

17 may 2025 , 15:58
Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi -  RESEPT

Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi - RESEPT

14 may 2025 , 14:52
Ən dadlı balqabaq çörəyinin  sirri: RESEPT

Ən dadlı balqabaq çörəyinin sirri: RESEPT

13 may 2025 , 15:10
Sezar salatının  büdcəyə uyğun RESEPTİ

Sezar salatının büdcəyə uyğun RESEPTİ

12 may 2025 , 13:57
Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

9 may 2025 , 19:45
Çiyələk mürəbbəsini  belə hazırlayın: RESEPT

Çiyələk mürəbbəsini belə hazırlayın: RESEPT

8 may 2025 , 17:00