Qəhvənin dadını itirməsinə  səbəb olan 4 səhv
20 yanvar 2024 12:05 (UTC +04:00)

Qəhvənin dadını itirməsinə səbəb olan 4 səhv

Qəhvə təkcə canlandırıcı içki deyil, həm də inanılmaz aromatik və dadlı sayılır.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, bir çox insan pula qənaət etmək üçün daha çox qəhvə dənələri və ya üyüdülmüş qəhvə almağa çalışırlar, çünki böyük paketlər daha ucuzdur. Bununla birlikdə, büdcə üçün bütün üstünlükləri ilə, içki keyfiyyət baxımından nəzərəçarpacaq dərəcədə aşağı olacaq.

Qəhvə nə qədər uzun müddət saxlanılırsa, onun dadı bir o qədər yaxşı və parlaq olacaq.

Qaynar suyun qəhvəni "yandırdığını" xatırlamaq vacibdir. Qəhvə heç vaxt qaynar su ilə dəmlənmir. Buna görə suyun istiliyinə nəzarət etməyə çalışın.

Qəhvəyə şəkərin əlavə edilməsi onu dadsız edir.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 3744
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar