Hansı 3 qəhvə əlavəsi orqanizm üçün ən çox zərərlidir?
04 yanvar 2024 15:29 (UTC +04:00)

Hansı 3 qəhvə əlavəsi orqanizm üçün ən çox zərərlidir?

Daha sağlam bədənə sahib olmaq və arıqlamaq üçün qəhvə əlavələrindən uzaq durmaq lazımdır.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, toz kremi əlverişli görünə bilər, lakin o, dadlandırıcılar və qeyri-sağlam trans yağlarla doludur. Artıq çəki qəbul etmədən qəhvədən həzz almaq üçün şəkərsiz alternativlər və ya bitki mənşəli südlərə üstünlük vermək lazımdır. 

Qəhvənin tərkibinə ətirli şərbətlər də əlavə edilir, lakin bu cür şərbətlər şəkər və kalorilərdə yüksəkdir. Şərbət yerinə bal və ya ağcaqayın siropu kimi təbii alternativlərdən istifadə edin.

Çırpılmış qaymaq həddindən artıq miqdarda şəkər, yağ və kalori ehtiva edir. Qaymaq əvəzinə buxarda hazırlanmış süd əlavə etmək daha məsləhətlidir. Qəhvənizin dadını artırmaq üçün darçın kimi ədviyyatlarla zənginləşdirin.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 4020
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar