<span style="color:red;">Zoğal turşusunu belə hazırlayın  - Usta öz sirlərini açır:<span style="color:red;"> Lent.az-ın mətbəxi
27 avqust 2019 14:47 (UTC +04:00)

Zoğal turşusunu belə hazırlayın - Usta öz sirlərini açır: Lent.az-ın mətbəxi

Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
 
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “lavanda618” adı ilə məşhur olan səhifəyə Zoğal turşunun resepti ilə tanış edəcəyik.
 
Tərkibi:
 
1 kq zoğal, 1 xörək qaşığı duz, 1 xörək qaşığı su
 
Hazırlanma qaydası:
 
Zoğalları yuyuruq, sonra ləyənə töküb, üzərinə bir qaşıq su əlavə edib, qoyuruq ocağa. 20 dəqiqə bişirdikdən sonra ocaqdan götürüb əlimizlə əzirik.
 
Tumundan ayırıb sonra süzgəcdən keçiririk. Daha sonra duz əlavə edib təkrar ocağa qoyuruq. Duz əriyənə qədər məti qızdırırıq.
 
Sonra sterilizə olunmuş bankalara yığırıq.
 
Nuş olsun!

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 7210

Oxşar yazılar