
Zoğal turşusunu belə hazırlayın - Usta öz sirlərini açır: Lent.az-ın mətbəxi
Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “lavanda618” adı ilə məşhur olan səhifəyə Zoğal turşunun resepti ilə tanış edəcəyik.
Tərkibi:
1 kq zoğal, 1 xörək qaşığı duz, 1 xörək qaşığı su
Hazırlanma qaydası:
Zoğalları yuyuruq, sonra ləyənə töküb, üzərinə bir qaşıq su əlavə edib, qoyuruq ocağa. 20 dəqiqə bişirdikdən sonra ocaqdan götürüb əlimizlə əzirik.
Tumundan ayırıb sonra süzgəcdən keçiririk. Daha sonra duz əlavə edib təkrar ocağa qoyuruq. Duz əriyənə qədər məti qızdırırıq.
Sonra sterilizə olunmuş bankalara yığırıq.
Nuş olsun!
Oxşar yazılar

Sabah çimərliklərdə hava necə olacaq? - PROQNOZ
18 iyul 2025 , 20:32
“Naxçıvan” hoteli sökülür
18 iyul 2025 , 19:31
Sabah Bakıda gözlənilən hava ilə bağlı XƏBƏRDARLIQ
18 iyul 2025 , 19:20
Bu BÜRCLƏR çoxdan gözlənilən mükafatı alacaqlar
18 iyul 2025 , 18:44
Sabahdan "Sea Breez"ə avtobus xətti açılır - Gedişhaqqı nə qədərdir?
18 iyul 2025 , 17:39
Fərid Şahbazlı: “150 illik milli mətbuat yolu Vətənə xidmətin şərəfli tarixidir”
18 iyul 2025 , 17:30Dəhşətli istilər bu tarixədək davam edəcək
18 iyul 2025 , 16:54
Bakıda bu yol iki gün BAĞLI OLACAQ
18 iyul 2025 , 15:48