Susuz və kəfsiz  dolmanın hazırlanma qaydası – Lent.az-ın MƏTBƏXİNDƏ
02 mart 2022 19:07 (UTC +04:00)

Susuz və kəfsiz dolmanın hazırlanma qaydası – Lent.az-ın MƏTBƏXİNDƏ

Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik. 

Bu dəfə sosial şəbəkədə “Ev Yemekleri” adı ilə tanınan səhifəyə istinadən kəfsiz, susuz kələm və yarpaq dolmasının hazırlanma qaydasını sizinlə bölüşürük. 

Lazım olan ərzaqlar: 

Kələm dolması üçün

500 qram qoyun əti

2 orta boy soğan

6 xörək qaşığı düyü

Keşniş, şüyüd, reyhan

2 ədəd balaca pomidor

Duz, istiot, sarı kök  

Kələm 1 kiloqram 

Yarpaq dolması üçün

500 qram qoyun əti
2 orta boy soğan
3 çay qaşığı quru nanə
5 xörək qaşığı düyü
Göyərtilərdən 1 dəstə nanə, 2 dəstə keşniş, 1 dəstə şüyüd 

800 qramlıq bankada yarpaq 

Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.

Nuş olsun! 

# 5079
avatar

Oxşar yazılar