
Kartoflu yarpaq xəngəlinin hazırlanma qaydası
Soyuq havaların isti yeməyi xəngəlin fərqli resepti - Lent.az-ın mətbəxi
Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik. Bu dəfə sizə “Xəngəl”in hazırlanma qaydasından danışacağıq. Yeməyi hazırlamaq üçün bizə lazım olan ərzaqlar:
Xəmiri üçün:
0.5 kq un,
1 ədəd yumurta,
Su,
Duz,
Kartof (zövqə görə)
Xəngəlin üstünə:
3 ədəd soğan,
3 xörək qaşığı kərə yağı,
1 diş sarımsaq,
Sarıkök,
Qırmızı şirin bibər,
Duz,
İstiot,
Qatıq,
Sarımsaq
Nuş olsun!
Hazırlanma qaydasına təqdim etdiyimiz videodan baxa bilərsiniz.

Lamiyə Məmmədova
Oxşar yazılar

Keçi ətinin FAYDALARI: Kəsiləndən əvvəl stress yaşasa...
3 mart 2021 , 19:31
Faydasını bilmədiyimiz göyərtilər – Onlardan necə istifadə edək?
2 mart 2021 , 19:34
Ləziz qış azuqəsi – qurut: Zərərli tərəfləri AÇIQLANDI
1 mart 2021 , 19:09
Azərbaycan mətbəxi ABŞ mediasında - FOTO
27 fevral 2021 , 03:39
"Bunu ölü yesə dirilər" - Naxçıvanın məşhur şirniyyatı - Lent.az-ın mətbəxi
24 fevral 2021 , 15:49
Fərqli və dadlı düşbərə necə hazırlanır? – Lent.az-ın mətbəxi
23 fevral 2021 , 17:55
Karamelli, südlü desertin resepti: Lent.az-ın mətbəxi - VİDEO
16 fevral 2021 , 13:49
Sevərək yediyimiz qidaların bilmədiyimiz ÖZƏLLİKLƏRİ
11 fevral 2021 , 12:10