Kartoflu yarpaq xəngəlinin hazırlanma qaydası
21 yanvar 2021 10:37 (UTC +04:00)

Kartoflu yarpaq xəngəlinin hazırlanma qaydası

Soyuq havaların isti yeməyi xəngəlin fərqli resepti - Lent.az-ın mətbəxi

Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik. Bu dəfə sizə “Xəngəl”in hazırlanma qaydasından danışacağıq. Yeməyi hazırlamaq üçün bizə lazım olan ərzaqlar:

Xəmiri üçün:

0.5 kq un,

1 ədəd yumurta,

Su,

Duz,

Kartof (zövqə görə)

Xəngəlin üstünə:

3 ədəd soğan,

3 xörək qaşığı kərə yağı,

1 diş sarımsaq,

Sarıkök,

Qırmızı şirin bibər,

Duz,

İstiot,

Qatıq,

Sarımsaq

Nuş olsun!

Hazırlanma qaydasına təqdim etdiyimiz videodan baxa bilərsiniz.

# 7248
avatar

Lamiyə Məmmədova

Oxşar yazılar