Kotletləri xüsusi və yaddaqalan etmək üçün hər bir evdar qadının öz sirləri və fəndləri var. Ancaq bir qayda olaraq, bu qeyri-adi maddələr hər kəsə yaxşı məlumdur.
Amma kiminsə şəkərli, almalı kotlet təqdim etməsi çoxlarına absurd görünə bilər. Bu isə yanlış fikirdir. Bu hiylə çox maraqlı və dadlı kotletləri sevənlər üçün aktualdır.
Lent.az xəbər verir ki, alma əti həm sulu edəcək, həm də xüsusi ləzzət qatacaq. Hər kəs kotletlərin qeyri-adi və çox dadlı olduğunu görəcək. Lakin çətin ki, kimsə sizin ətə alma əlavə etdiyinizi bilər.
Məhsul düzgün şəkildə əlavə edilməlidir. Meyvələri yuyun, qabığını və ortasını çıxarın. Sonra sürtgəcdən istifadə edərək üyüdün və qiyməyə əlavə edin. Şəkər ilə hər şey bir az daha sadədir. Onun əsas vəzifəsi qabıq yaratmaq və dadını yaxşılaşdırmaqdır. Turş alma istifadə etsəniz, kotletlərin bir hissəsi üçün yarım kiçik qaşıq şəkər kifayət edəcək.