Kartofu bir də belə qaynadın: Dadından doymayacaqsınız
24 iyul 2024 15:00 (UTC +04:00)

Kartofu bir də belə qaynadın: Dadından doymayacaqsınız

Bir çox təcrübəli aşpazlar qaynadılmış kartof hazırlayarkən qaynar suya bir dilim limon atır.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, bu, asidik bir mühit yaratmaq üçün edilir. 

Tavadakı maye qaynayan kimi içinə bir dilim limon atın (bir dilim bir yarım litr su üçün kifayətdir). Turşu qatqı sayəsində kartof öz formasını saxlayacaq, partlamayacaq, çox bişməyəcək, dağılmayacaq, sulu və dadsız olmayacaq.

Bir dilim limon qaynadılmış kartofa maraqlı bir dad verəcək.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 4533
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar