Dadlı noxud şorbasını   belə bişirin
08 avqust 2024 19:46 (UTC +04:00)

Dadlı noxud şorbasını belə bişirin

Bir çoxlarının sevdiyi noxud şorbasını daha dadlı etmək üçün sadə yol var.

Lent.az xəbər verir ki, bunun üçün yeməyə sadəcə iki inqrediyent əlavə etmək kifayətdir.

Mütəxəssislər bildirir ki, tavaya hisə verilmiş piy və toyuq ətini ataraq onu bişirin.

Piy və toyuq olan tava su ilə doldurulmalı və atəşə qoyulmalıdır. Bişirmə prosesində hisə verilmiş maddələr bulyona öz dadını və ətrini verir.  Bişirmə sonunda toyuq və hisə verilmiş piyi çıxarmaq lazımdır. Onları şorbadan çıxarıb kublar şəklində kəsib yenidən yeməyə əlavə edin.

Sonda yeməyin dadından zövq alacaqsınız.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 6695

Oxşar yazılar

Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13
"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır"  - Dietoloq

"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır" - Dietoloq

19 may 2025 , 11:52
Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

17 may 2025 , 15:58
Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi -  RESEPT

Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi - RESEPT

14 may 2025 , 14:52
Ən dadlı balqabaq çörəyinin  sirri: RESEPT

Ən dadlı balqabaq çörəyinin sirri: RESEPT

13 may 2025 , 15:10
Sezar salatının  büdcəyə uyğun RESEPTİ

Sezar salatının büdcəyə uyğun RESEPTİ

12 may 2025 , 13:57
Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

9 may 2025 , 19:45
Çiyələk mürəbbəsini  belə hazırlayın: RESEPT

Çiyələk mürəbbəsini belə hazırlayın: RESEPT

8 may 2025 , 17:00