Bişirməzdən əvvəl qaraciyərin üzərinə  qaynar su tökün   - SƏBƏB
23 yanvar 2024 19:11 (UTC +04:00)

Bişirməzdən əvvəl qaraciyərin üzərinə qaynar su tökün - SƏBƏB

Bir çox evdar qadın qaraciyərin əvvəlcədən islanmasının vacibliyini bilir. 

Lent.az xəbər verir ki, məhsul bir müddət süddə saxlanılarsa, acılığını itirəcək və yumşaq olacaq.

Ancaq təcrübəli evdar qadınlar qaraciyəri süd ilə deyil, yalnız isti su ilə isladırlar Bu yumşalma üsulu “süd” üsulu ilə müqayisədə bir sıra üstünlüklərə malikdir.

Birincisi, daha az vaxt tələb edir.

İkincisi, yemək daha da yaxşı çıxır.

Üçüncüsü, qaraciyərin kəsilməsi və dəridən çıxarılması lazımdır. Sonra yaranan parçaları dərin bir qaba tökmək və qaynar su ilə doldurmaq lazımdır.

Yalnız iki dəqiqə gözləmək lazımdır. Bundan sonra, qaraciyər qızartma qabına əlavə oluna bilər.

Qaraciyər bu prosesdən sonra qızartma və ya bişirmə nəticəsində yumşaq və incə olacaq.

Bundan əlavə, heç bir acı dad hiss edilməyəcək. Xoşagəlməz qoxu da sizi narahat etməyəcək. 


 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 40759

Oxşar yazılar

Ən asan ev pizzası RESEPTİ

Ən asan ev pizzası RESEPTİ

22 aprel 2025 , 12:52
Kartof püresinə   bunu əlavə edin: ən ləzzətli RESEPT

Kartof püresinə bunu əlavə edin: ən ləzzətli RESEPT

21 aprel 2025 , 14:58
Şokoladlı xəmirlə piroq RESEPTİ

Şokoladlı xəmirlə piroq RESEPTİ

19 aprel 2025 , 11:36
Yeməyin soyuducuda 3 qat  daha uzun müddət   saxlamaq üçün SİRLƏR

Yeməyin soyuducuda 3 qat daha uzun müddət saxlamaq üçün SİRLƏR

18 aprel 2025 , 16:46
Ən asan cheesecake RESEPTİ

Ən asan cheesecake RESEPTİ

17 aprel 2025 , 14:54
Sizə  super güc verəcək   səhər yeməyi

Sizə super güc verəcək səhər yeməyi

16 aprel 2025 , 18:03
Kartof püresinin dadını tamamilə dəyişən gizli inqrediyent: Parmesan

Kartof püresinin dadını tamamilə dəyişən gizli inqrediyent: Parmesan

15 aprel 2025 , 16:56
20 dəqiqəyə hazırdır:  Tez bişən yemək RESEPTLƏRİ

20 dəqiqəyə hazırdır: Tez bişən yemək RESEPTLƏRİ

14 aprel 2025 , 15:18