Həkim-dietoloq kabab və xərçəng arasındakı əlaqəni izah etdi
29 iyun 2020 06:10 (UTC +04:00)

Həkim-dietoloq kabab və xərçəng arasındakı əlaqəni izah etdi

“Kababı həddən çox yeməsəniz və yaxud onu pəhrizli ətlə bişirsəniz, bu yeməyin orqanizminizə heç bir ziyanı olmaz”.

Lent.az xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı həkim-dietoloq Marina Makişa “Zvezda” telekanalına açıqlamasında deyib.

Mütəxəssis bildirib ki, xərçəng riskindən qorunmaq istəyiriksə, kababdan adambaşına 200-250 qram olmaqla, həftədə bir dəfədən artıq yemək məsləhət deyil. 

 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 8818
avatar

Oxşar yazılar