Köpün qarşısını almaq üçün  lobyanı belə bişirin
13 may 2024 13:55 (UTC +04:00)

Köpün qarşısını almaq üçün lobyanı belə bişirin

Lobya bir çoxlarının sevdiyi qida növü olsa da, bişirilən zaman o mədədə şişkinliyə səbəb ola bilir. 

Lent.az xəbər verir ki, aşpazlar bunu lobyanın düzgün bişirilməməsi ilə əlaqələndirirlər. Bildirilir ki, lobya düzgün qayda da bişirilsə bu xoşagəlməz nəticələr olmaz. 

Bəs, şişkinliyin qarşısını almaq üçün lobya necə bişirilməlidir? 

İlk olaraq lobyanı bişirməzdən əvvəl islatmaq lazımdır. Bu zaman həzm problemlərinin qarşısı alınacaq. İslatmaq bir neçə saat çəkir. Daha sonra lobyaları islatdığınız suda bişirməyin. Bişirilən zaman mütləq ona təzə su tökün. 

İsti havalarda lobyaları soyuducuda saxlamağınız məsləhətdir. Bu turşumanın qarşısını almağa kömək edəcək.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 37680
avatar

Sevinc Fərid

Oxşar yazılar