Əfsanəvi fransız aşpazı Jak Pepin sadə və çox dadlı toyuq şorbasının reseptini açıqlayıb.
Lent.az xəbər verir ki, aşpaz bu resepti anasından götürüb .
Qeyd edilir ki, bu şorba tez hazırlanır. Nahar və ya şam yeməyi üçün əsas yemək kimi mükəmməldir.
Bişirmə prosesi:
Birinci toyuq suyu ilə başlayın. Əgər vegetarian seçim axtarırsınızsa, tərəvəzdən istifadə edin. Orta atəşə qoyun və duz-istiot əlavə edin. Bir az göyərti əlavə edin. Yaşıl soğan əla seçimdir.
Bulyonu qaynadın, təxminən 1 stəkan əriştə əlavə edin və tam bişənə qədər gözləyin. Pep nazik əriştə istifadə etməyi məsləhət görür. Ən son olaraq hazır şorbaya pendiri sürtgəcdən keçirib əlavə edin.