Mütəxəssislər ucuz və sağlam qidalanmanın yollarını açıqlayıblar.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, zeytun yağının bütün növ yeməklərin hazırlanmasında istifadə edilməsi tövsiyə olunur. Çünki bu yağ ən sağlam yağ hesab olunur. Təbii ki, bədənə əla təsir və güclü tərkibə malikdir. Amma keyfiyyətli zeytun yağı çox bahadır.
Mütəxəssislərin fikrincə, salat hazırlayarkən zeytun yağı əvəzinə xardal və ya kamelinadan istifadə edə bilərsiniz.
Bundan əlavə, düzgün hazırlanmış şorba çəki artımına səbəb olmayacaq.
Hər hansı bir dənli bitki bədənin vəziyyətini əhəmiyyətli dərəcədə yaxşılaşdıra bilən əsas qida maddələrinin bütün kompleksinin mənbəyidir. Onları hər gün istifadə etməlisiniz.