Yumurta bişirərkən ona sirkə əlavə etməklə, yeməyin dadını daha da yaxşılaşdıra bilərsiniz.
Lent.az xəbər verir ki, çalışıb alma sirkəsi götürmək lazımdır. Digər sirkə növləri məsləhət deyil.
Bir porsiya yumurta üçün 1-3 damcı sirkə kifayətdir. Yeməyin bişməsinə 2-3 dəqiqə qalmış omletin üzərinə tökün.
Müxtəlif yumurta yeməklərinə sirkə əlavə etmək olar. Çırparkən çiy yumurtalara bir-iki damcı əlavə etsəniz, proses sürətlənəcək və yumurta kütləsi daha da homojenləşəcək.
Yumurtaları qaynadarkən suya bir az sirkə əlavə etməklə onların qabıqlarının daha yaxşı soyulmasına kömək edəcək.