Xəngəl, düşbərə, əriştə sevənlərin NƏZƏRİNƏ
25 sentyabr 2021 20:20 (UTC +04:00)

Xəngəl, düşbərə, əriştə sevənlərin NƏZƏRİNƏ

Havaların soyuması ilə insanlar xəngəl, xəşil, düşbərə, əriştə, gürzə və s. kimi  xəmir xörəklərini daha çox istehlak etməyə başlayırlar.

Lent.az məlumat verir ki, bununla bağlı mütəxəssislər tərəfindən xəmir xörəklərində əsasən kəpəkli undan, qara yulaf unundan istifadə etmək tövsiyə olunur. Çünki kəpəkli un buğda unundan fərqli olaraq, həm kalorisi aşağıdır, həm də rahat həzm olunur.

Məhz buna görə də, yulaf, çovdar və kəpəkli undan hazırlanan xəmir xörəkləri daha faydalıdır.

# 5259
avatar

Hicranə Əlişqızı

Oxşar yazılar