Kolbasanı  üzlüyü ilə qızartmaq   olarmı?
03 may 2024 11:38 (UTC +04:00)

Kolbasanı üzlüyü ilə qızartmaq olarmı?

Kolbasa qabığında bişirildikdə, onu sonradan çıxarmaq çətin olur. Buna görə də, bəzi kolbasa növlərini bişirməzdən əvvəl üzlüyün çıxarmaq lazımdır. 

Lent.az xəbər verir ki, təbii kollagen qabığında olan kolbasaları bişirməzdən əvvəl qabığını soymaq lazım deyil.

Üstəlik, bu cür kolbasa birbaşa qabıqla yeyilə bilər. Hətta belə daha yeməli olur.

Nazik üzlükdəki kolbasaları da bişirməzdən əvvəl təmizləmək lazım deyil, lakin bişirdikdən sonra bunun çətinləşə biləcəyini nəzərə almaq lazımdır.

Buna görə də, hər şeydən sonra onu təmizləmək daha məsləhətlidir. Yeri gəlmişkən, təmizləmə prosesini asanlaşdıran bir həyat hiyləsi var. Bişdikdən sonra kolbasaların üzərinə soyuq su töksəniz, filmi çıxarmaq daha asan olacaq.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 8532

Oxşar yazılar

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

20 may 2025 , 17:58
Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13
"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır"  - Dietoloq

"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır" - Dietoloq

19 may 2025 , 11:52
Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

17 may 2025 , 15:58
Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi -  RESEPT

Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi - RESEPT

14 may 2025 , 14:52
Ən dadlı balqabaq çörəyinin  sirri: RESEPT

Ən dadlı balqabaq çörəyinin sirri: RESEPT

13 may 2025 , 15:10
Sezar salatının  büdcəyə uyğun RESEPTİ

Sezar salatının büdcəyə uyğun RESEPTİ

12 may 2025 , 13:57
Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

9 may 2025 , 19:45