Hər bir evdar qadınlar kələmi öz şəxsi üsulları ilə bişirir və ona müxtəlif məhsullar əlavə edirlər.
Lent.az xəbər verir ki, çoxları xardal, tomat pastası və ya xamaya üstünlük verir.
Ancaq bu komponentlər hamıya məlumdur. Çünki onlar tez-tez istifadə olunur.
Bununla belə, daha maraqlı variantlar var.
Yumurta
Bu tövsiyəni çox az eşitmisiniz. Çünki o, çox nadir hallarda istifadə olunur. Bu əlverişli məhsulun yeməyin keyfiyyətini əhəmiyyətli dərəcədə yaxşılaşdıracağına inanılır.
Yumurta yeməyin tərkibini daha xoş, dadlı və daha keyfiyyətli edir.
Bir yumurta götürün, homojen bir vəziyyətə gətirin və hazır olandan bir neçə dəqiqə əvvəl bişmiş kələmə əlavə edin.
Şəkər
Əsas yeməklər hazırlayarkən onlara şəkər əlavə edilməsi müsbət rol oynaya bilər. Buna bişmiş kələm də istisna deyil. Az miqdarda şəkər yeməyi daha ləzzətli edəcək.