Bəzən restoranlarda hazırlanan kotletlərin tərkibində qəribə komponentlər görə bilərsiniz. Həmin komponentlər kotletin dadını heç də yaxşı etmir.
Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, müxtəlif tərəvəzlər vasitəsilə evdə daha dadlı kotlet hazırlamaq mümkündür.
Kartof, pomidor, balqabaq, kələm və yerkökü əlavə etmək olar. Kartofun tətbiqi çörək və yumurta istifadəsindən imtina etməyə imkan verir. Bu məhsulla kotletlər daha dadlı olur.
- Ofisdə çay və qəhvə maşını istifadə etmək doğrudur? - ARAŞDIRMA
- Kefirli keks RESEPTİ
- Xiyar və yerkökü ilə kremli salat: Sadə RESEPT
Ancaq digər tərəvəzlər, kotletə şirəlilik əlavə edir.