Dad və ətir üçün qəhvəyə nə əlavə etmək olar? 5 ən yaxşı seçim
18 yanvar 2024 16:45 (UTC +04:00)

Dad və ətir üçün qəhvəyə nə əlavə etmək olar? 5 ən yaxşı seçim

Bir fincan içkidən tam həzz almaq üçün əsas qaydaları xatırlamaq lazımdır. Xüsusilə, qəhvənin özünün keyfiyyəti şübhə doğurmamalıdır. Qəhvə dəmləmək üçün şüşə və ya süzülmüş sudan istifadə etmək adətdir. 

Hansı 5 qatqı qəhvənizi daha yaxşı edəcək?

Lent.az həmin 5 qatqını təqdim edir:

Vanil ekstraktı

Bəzi insanlar vanil siropu əlavə edirlər, lakin bu əlavə yalnız qəhvəni daha yüksək kalorili və zərərli edir. Amma əsl vanil ekstraktı içkini aromatik, dadlı və sağlam edəcək.

Acı şokolad

Hər kəs şokoladın qəhvə ilə yaxşı getdiyini bilir. İçkiyə bir az tünd şokolad əlavə etsəniz, daha dadlı və nəcib olacaqdır.

Duz

Az miqdarda çəhrayı və ya dəniz duzu qəhvənizi daha ətirli, daha keyfiyyətli və daha dadlı edəcək.

Hindistancevizi yağı

Az miqdarda qida dərəcəli təmizlənməmiş kokos yağı adi qəhvəni sağlam və zəngin içkiyə çevirəcək.

Aqava siropu

Bu ekzotik komponent sağlamlıq üçün maksimum fayda ilə maraqlı ləzzət birləşmələrinə nail olmaq istəyən şirin həvəskarlar tərəfindən istifadə edilə bilər.

# 5481
avatar

Fidan İlqar

Oxşar yazılar