Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti cənub bölgəsindəndir.
Bu dəfə sizə “Youtube” platformasında məşhur olan “Ağababa Ağababa” səhifəsinə istinadən cənub bölgəsinin məşhur “Turş kabab” yeməyinin reseptini təqdim edirik.
“Turş kabab”ı hazırlamaq üçün aşağıdakı ərzaqlar lazımdır:
250 qr. tikə qoyun əti
400 qr çəkilmiş yağlı qoyun farşı
2 ədəd iri baş soğan
6 dəstə cəfəri
1 tel yaşıl təzə sarımsaq
3-4 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı
4-5 xörək qaşığı abqora
4 ədəd balaca badımcan və 2 xörək qaşığı badımcanı qızartmaq üçün bitki yağı.
Zövqə görə duz, qara istiot
Cənub mətbəxinin məşhur yeməyinin hazırlanma qaydasını qeyd olunan videoda izləyə bilərsiniz: