Cənub bölgəsinin əvəzsiz dadı: Turşu kabab - Lent.az-ın mətbəxi
28 iyul 2021 16:23 (UTC +04:00)

Cənub bölgəsinin əvəzsiz dadı: Turşu kabab - Lent.az-ın mətbəxi

Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti cənub bölgəsindəndir. 

Bu dəfə sizə “Youtube” platformasında məşhur olan “Ağababa Ağababa” səhifəsinə istinadən cənub bölgəsinin məşhur “Turş kabab” yeməyinin reseptini təqdim edirik. 
“Turş kabab”ı hazırlamaq üçün aşağıdakı ərzaqlar lazımdır: 

 250 qr. tikə qoyun əti 

400 qr çəkilmiş yağlı qoyun farşı 

2 ədəd iri baş soğan 

6 dəstə cəfəri 

1 tel yaşıl təzə sarımsaq 

3-4 xörək qaşığı ərinmiş kərə yağı 

4-5 xörək qaşığı abqora 

4 ədəd balaca badımcan  və 2 xörək qaşığı badımcanı qızartmaq üçün bitki yağı.

Zövqə görə duz, qara istiot 

Cənub mətbəxinin məşhur yeməyinin hazırlanma qaydasını qeyd olunan videoda izləyə bilərsiniz:

# 5547
avatar

Oxşar yazılar