Borşa şəkər   əlavə edin – Aşpazlardan məsləhət
08 yanvar 2024 18:20 (UTC +04:00)

Borşa şəkər əlavə edin – Aşpazlardan məsləhət

Bir çox insanın ən sevdiyi şorba növlərindən biri borşdur. Əsasən də qış aylarında süfrələrin vazkeçilməsinə çevrilir. Buna görə yeməyi daha təsirli və keyfiyyətli edəcək üsulları öyrənmək vacibdir.

Lent.az xəbər verir ki, aşpazların borşla bağlı bir neçə sirri var. Bunlardan biri də şorbaya şəkərin əlavə edilməsidir. 

Borşa bir qaşıq şəkər tökmək onun dadını əhəmiyyətli dərəcədə dəyişdirəcək. Şəkər ona qatılan tomat pastasının turşuluğunu tarazlaşdıracaq. Çalışıb şəkəri qızartma prosesində tökəsiniz. 

Şəkər borşun rəngini daha parlaq etməyə də kömək edir.
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 40150

Oxşar yazılar

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq  olmaz?

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq olmaz?

5 iyul 2025 , 12:15
Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54