
“Qida zəhərlənməsi daha çox gübrə ilə yetişdirilən məhsullardan baş verir”
APA-nın məlumatına görə, bunu Azərbaycan səhiyyə nazirinin müavini Elsevər Ağayev deyib.
Havaların kəskin isti keçməsi ilə bağlı qidadan zəhərlənmə riskinin artdığını etiraf edən Elsevər Ağayev eyni zamanda qeyd edib ki, indi ölkədə qida zəhərlənməsinə görə ciddi ajiotaj yoxdur: “Səhiyyə Nazirliyi vəziyyətə nəzarət edir”.
Nazir müavini həmçinin deyib ki, mümkün fəsadlardan yayınmaq üçün insanlar təlimatlandırılır, tibbi müəssisələrinə də bütün lazımı tapşırıqlar verilib.
Havaların kəskin isti keçməsi ilə bağlı qidadan zəhərlənmə riskinin artdığını etiraf edən Elsevər Ağayev eyni zamanda qeyd edib ki, indi ölkədə qida zəhərlənməsinə görə ciddi ajiotaj yoxdur: “Səhiyyə Nazirliyi vəziyyətə nəzarət edir”.
Nazir müavini həmçinin deyib ki, mümkün fəsadlardan yayınmaq üçün insanlar təlimatlandırılır, tibbi müəssisələrinə də bütün lazımı tapşırıqlar verilib.
Oxşar yazılar

Yalnız bu BÜRCLƏR şanslı bilet alacaq: Seçilmişlər kimlərdir?
13 may 2025 , 18:41Bu rayonlara leysan yağır - FAKTİKİ HAVA
13 may 2025 , 18:36
Nərgiz gülü qonşular arasına ədavət saldı - Bələdiyyə müdaxilə etdi
13 may 2025 , 18:27
Şirvanda istifadəsiz qalan zavodları hissə-hissə söküb OĞURLAYIRLAR - VİDEO
13 may 2025 , 18:04
Azərbaycanın bu rayonlarında qaz kəsiləcək
13 may 2025 , 17:53
Sabah Bakının bu qəsəbələrində qaz olmayacaq
13 may 2025 , 17:37
Yaşlı insanların pişik saxlaması TƏHLÜKƏLİDİR - SƏBƏB
13 may 2025 , 17:17