Yeməyin yanmaması üçün kərə yağından belə  istifadə edin
17 sentyabr 2024 17:19 (UTC +04:00)

Yeməyin yanmaması üçün kərə yağından belə istifadə edin

Ev yeməklərini bişirərkən əsasən kərə yağından istifadə edilir. 

Lent.az xəbər verir ki, bu zaman yeməklər daha dadlı və iştahaaçan olur. 

Yeganə mənfi cəhət odur ki, tərkibində olan süd məhsulu çox tez yanmağa başlayır və bu da yeməyin yanmasına səbəb olur.

Təbii ki, belə bir vəziyyətdə ləzzətli şam yeməyindən söhbət gedə bilməz.

Ancaq kərə yağı ilə yemək bişirməkdən əl çəkməyin. Çünki yağın çox tez yanmasının qarşısını alan və təbii dadını qoruyan sübut edilmiş hiylədən istifadə edə bilərsiniz. 

Bunun üçün sizə lazım olan tək şey kərə yağı ilə bitki yağını qarışdırmaqdır. Əvvəlcə qızartma qabının səthini bitki yağı ilə yağlayın və yalnız bundan sonra qaba bir parça kərə yağı əlavə edin. Belə halda yeməyiniz yanmayacaq. 
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 8280

Oxşar yazılar

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

20 may 2025 , 17:58
Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13
"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır"  - Dietoloq

"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır" - Dietoloq

19 may 2025 , 11:52
Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

17 may 2025 , 15:58
Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi -  RESEPT

Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi - RESEPT

14 may 2025 , 14:52
Ən dadlı balqabaq çörəyinin  sirri: RESEPT

Ən dadlı balqabaq çörəyinin sirri: RESEPT

13 may 2025 , 15:10
Sezar salatının  büdcəyə uyğun RESEPTİ

Sezar salatının büdcəyə uyğun RESEPTİ

12 may 2025 , 13:57
Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

9 may 2025 , 19:45