Yeməyin yanmaması üçün kərə yağından belə  istifadə edin
17 sentyabr 2024 17:19 (UTC +04:00)

Yeməyin yanmaması üçün kərə yağından belə istifadə edin

Ev yeməklərini bişirərkən əsasən kərə yağından istifadə edilir. 

Lent.az xəbər verir ki, bu zaman yeməklər daha dadlı və iştahaaçan olur. 

Yeganə mənfi cəhət odur ki, tərkibində olan süd məhsulu çox tez yanmağa başlayır və bu da yeməyin yanmasına səbəb olur.

Təbii ki, belə bir vəziyyətdə ləzzətli şam yeməyindən söhbət gedə bilməz.

Ancaq kərə yağı ilə yemək bişirməkdən əl çəkməyin. Çünki yağın çox tez yanmasının qarşısını alan və təbii dadını qoruyan sübut edilmiş hiylədən istifadə edə bilərsiniz. 

Bunun üçün sizə lazım olan tək şey kərə yağı ilə bitki yağını qarışdırmaqdır. Əvvəlcə qızartma qabının səthini bitki yağı ilə yağlayın və yalnız bundan sonra qaba bir parça kərə yağı əlavə edin. Belə halda yeməyiniz yanmayacaq. 
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 8390

Oxşar yazılar

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54
İnanılmaz kartof bliniləri - RESEPT

İnanılmaz kartof bliniləri - RESEPT

30 iyun 2025 , 14:29