Azərbaycanın  milli mətbəxi  : Qarabağ kətəsi -  Lent.az-ın MƏTBƏXİNDƏ
21 yanvar 2022 18:33 (UTC +04:00)

Azərbaycanın milli mətbəxi : Qarabağ kətəsi - Lent.az-ın MƏTBƏXİNDƏ

Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.

Sosial şəbəkədə “Myfoodchannel”  adı ilə tanınan səhifəyə istinadən milli mətbəximizə aid olan dadlı Qarabağ kətəsinin reseptini sizinlə bölüşürük. 

Lazım olan ərzaqlar

Stəkan ölçüsü 200 ml.

1 stəkan ilıq süd

1/2 stəkan şəkər tozu

1 yemək qaşığı maya

1 paket vanilin

1/3 çay qaşığı duz

1 ədəd yumurta

1 ədəd yumurtanın ağı

100 qram kərə yağı

4,5 stəkan un

1 yemək qaşığı duru yağ

İçlik üçün

1 stəkan şəkər tozu

100 qram kərə yağı

1 paket şəkərli vanilin

1 dolu stəkan un

Üzəri üçün

1 ədəd yumurtanın sarısı

1 çay qaşığı süd

Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.

Nuş olsun!


 

# 2922
avatar

Sevinc Fərid

Oxşar yazılar