Xəngəl, düşbərə, əriştə sevənlərin NƏZƏRİNƏ
25 sentyabr 2021 20:20 (UTC +04:00)

Xəngəl, düşbərə, əriştə sevənlərin NƏZƏRİNƏ

1

Havaların soyuması ilə insanlar xəngəl, xəşil, düşbərə, əriştə, gürzə və s. kimi  xəmir xörəklərini daha çox istehlak etməyə başlayırlar.

Lent.az məlumat verir ki, bununla bağlı mütəxəssislər tərəfindən xəmir xörəklərində əsasən kəpəkli undan, qara yulaf unundan istifadə etmək tövsiyə olunur. Çünki kəpəkli un buğda unundan fərqli olaraq, həm kalorisi aşağıdır, həm də rahat həzm olunur.

Məhz buna görə də, yulaf, çovdar və kəpəkli undan hazırlanan xəmir xörəkləri daha faydalıdır.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
1
# 7584

Oxşar yazılar

Cem və mürəbbə arasındakı fərq

Cem və mürəbbə arasındakı fərq

8 sentyabr 2025 , 16:06
Kofeni necə seçmək lazımdır?

Kofeni necə seçmək lazımdır?

6 sentyabr 2025 , 14:46
5 dəqiqəyə hazırlanan şokoladlı fincan keksi - RESEPT

5 dəqiqəyə hazırlanan şokoladlı fincan keksi - RESEPT

4 sentyabr 2025 , 19:24
Püreni dadlı edəcək bir sirli inqrediyent

Püreni dadlı edəcək bir sirli inqrediyent

4 sentyabr 2025 , 18:54
Soyulanda qaralan kartofu yemək olar?

Soyulanda qaralan kartofu yemək olar?

3 sentyabr 2025 , 19:40
Cəmi 3 günə turşu kələm - sadə resept

Cəmi 3 günə turşu kələm - sadə resept

3 sentyabr 2025 , 09:51
Kələm kotleti RESEPTİ:  hamının xoşuna gələcək

Kələm kotleti RESEPTİ: hamının xoşuna gələcək

2 sentyabr 2025 , 19:17
Şəkərləri böcəklərdən qorumağın ən asan yolu

Şəkərləri böcəklərdən qorumağın ən asan yolu

2 sentyabr 2025 , 11:52