“Havaların isti keçməsi ilə bağlı süd məhsulları, dondurma, o cümlədən çörək məhsullarının istehsalına diqqət artırılıb”.
Lent.az-ın verdiyi məlvumata görə, bunu Standartlaşdırma, Metrologiya və Patent üzrə Dövlət Komitəsi yanında Texniki Tənzimləmə və Standartlaşdırma üzrə Dövlət Nəzarəti Xidmətinin rəisi Əbülfət İmanov söyləyib.
O, hazırda ölkədə 350 çörək istehsalı müəssisəsinin olduğunu deyib. Onun sözlərinə görə, Bakı şəhərinin bütün rayonlarına müvafiq şöbələrin əməkdaşları məsuldur. Həmin məsul şəxslər davamlı olaraq məruzə edir, bu məlumatlar Dövlət Komitəsinin sədri Ramiz Həsənova təqdim olunur. Dövlət Komitəsi bununla bağlı hökuməti də məlumatlandırır.