
Lobyanı qış üçün belə saxlamaq lazımdır - Usta öz sirlərini açır: Lent.az-ın mətbəxi
Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “Sona mətbəxi” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla lobyanın qışa hazırlanması üsulu ilə tanış edəcəyik.
Tərkibi:
Lobya, duz
Hazırlanma qaydası:
Lobyanı yuyuruq, sonra doğrayıb qazana əlavə edirik. Üstünə çıxana kimi su tökürük. Daha sonra duz əlavə edirik. Lobya yaxşıca qaynadıqdan sonra qaynar halda sterilzə olunmuş bankalara yığırıq. Bankalara yığdığımız lobyanın qapağını tam bağlamadan qazanda yenidən qaynadırıq. Sonra qapağını möhkəm bağlayıb qış üçün sərin yerdə saxlayırıq.
Nuş olsun!
Oxşar yazılar

İyul ayında hər şeydə şanslı olacaq BÜRC
7 iyul 2025 , 09:09
Bakıda bu yollarda sıxlıq var - SİYAHI
7 iyul 2025 , 08:29Üç BÜRCƏ xəbərdarlıq – Sınaqlar sizi diz çökdürə bilər
7 iyul 2025 , 00:02
Xankəndidə Zəfər tağı olacaq
6 iyul 2025 , 15:22
II və III ixtisas qrupları üzrə qəbul imtahanı keçirilib-YENİLƏNİB
6 iyul 2025 , 13:33
5 BÜRC bu gün diqqətli olmalıdır: Kimləri təhlükə və münaqişələr gözləyir
6 iyul 2025 , 10:01
Hamı evlən dedi, o isə illərdir gözləyirdi – Şəhid Mehmanın nişanlısı ilə müsahibə - YENİLƏNİB
5 iyul 2025 , 22:29
Vanqadan 2025-ci il üçün ən dəhşətli PROQNOZ: söhbət nədən gedir?
5 iyul 2025 , 20:15