Kartofu bir də belə qaynadın: Dadından doymayacaqsınız
24 iyul 2024 15:00 (UTC +04:00)

Kartofu bir də belə qaynadın: Dadından doymayacaqsınız

Bir çox təcrübəli aşpazlar qaynadılmış kartof hazırlayarkən qaynar suya bir dilim limon atır.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, bu, asidik bir mühit yaratmaq üçün edilir. 

Tavadakı maye qaynayan kimi içinə bir dilim limon atın (bir dilim bir yarım litr su üçün kifayətdir). Turşu qatqı sayəsində kartof öz formasını saxlayacaq, partlamayacaq, çox bişməyəcək, dağılmayacaq, sulu və dadsız olmayacaq.

Bir dilim limon qaynadılmış kartofa maraqlı bir dad verəcək.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 26619

Oxşar yazılar

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq  olmaz?

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq olmaz?

5 iyul 2025 , 12:15
Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54