Nə üçün  evdə qəhvəni qovurmaq məsləhət görülür?
18 noyabr 2024 15:48 (UTC +04:00)

Nə üçün evdə qəhvəni qovurmaq məsləhət görülür?

Bir çox evdar qadın yemək prosesi zamanı mətbəxə və digər bütün otaqlara yayılan xoşagəlməz bir qoxu problemi ilə tanışdır. Maraqlıdır, bu niyə baş verir? Səbəb həmişə soyuducu ilə əlaqəli deyil. Təbii ki, belə hallarda hava təravətləndiricisindən istifadə etməyin mənası yoxdur. Bunun əvəzinə qəhvə qovurun.

Lent.az-ın məlumatına görə, evdə təravətləndirici bir ətrin hökm sürməsi üçün qəhvə dənələrini qovurmalısınız.

Məlum səbəblərə görə, bu, yemək bişirməyi bitirdikdən və mətbəxi təmizlədikdən sonra edilməlidir.

Hər şey hazır olduqda, kiçik bir qızartma qabını yüksək istilikdə qızdırın və içinə bir az qəhvə dənələri tökün. Onlar davamlı qarışdırılaraq təxminən 5 dəqiqə qızardılmalıdır, əks halda yanacaq.

Qəhvənin xoş ətri bütün mənzili tez bir zamanda dolduracaq və balıq, soğan və ya digər məhsulların arzuolunmaz qoxusu iz qoymadan yox olacaq.
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 987
avatar

Ləman Sərraf

Oxşar yazılar