Tez hazırlanan soyuq yay şorbası - Usta öz sirlərini açır - Lent.az-ın mətbəxi
09 iyun 2019 16:59 (UTC +04:00)

Tez hazırlanan soyuq yay şorbası - Usta öz sirlərini açır - Lent.az-ın mətbəxi

Bu gün Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
 
Bu dəfə mətbəximizdə sosial şəbəkədə "lavanda618" adı ilə məşhur olan usta sizələrə yay şorbasının xüsusi hazırlanma üsulunu təqdim edir:
 
Soyuq yay şorbasının hazırlanması:
 
İçindəkilər:
 
Miqdarı gözə yarı seçirik.
 
Xiyar, zövqə uyğun göyərti növləri, nanə, bir az noxud, qatıq, duz, istiot.
 
Hazırlanması:
 
Noxudu əvvəlcədən bişirib, qabığını çıxarırıq və soyuducunun buzluq hissəsində saxlayırıq. Yarım saat sonra həmin noxudları qaba tökürük. Xiyarı və göyərtini yaxşıca yuyub xırda doğrayırıq. Daha sonra doğradığımız  göyərtini, xiyarı, duz-istiot və qatığı noxudun üstünə əlavə edib qarışdırırıq. Hazırladığımız şorbanı qablara çəkib çəkirik.
 
Hazırlayan hər kəsə nuş olsun!
 
1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 1719

Oxşar yazılar