Lobya şorbası bişirərkən bir neçə damcı əlavə edin
16 aprel 2024 03:14 (UTC +04:00)

Lobya şorbası bişirərkən bir neçə damcı əlavə edin

Bir çoxlarının sevdiyi lobya şorbasının mükəmməl bişirilməsi üçün lobyanı ən azı 8 saat suda saxlayın.

Bu zaman o, daha yumşaq və dadlı olacaq.

Gözləmə müddəti bitdikdən sonra lobyaları yaxşıca süzüb yuyaraq prosesə davam edə bilərsiniz.

Digər və ən vacib üsul isə lobya bişirərkən qazana 1-2 damcı limon əlavə etmək lazımdır.

İkinci təklif bir çimdik zirə əlavə etməkdir.

Bu yeməyin ləzzətini artırır və paxlalarda köp əmələ gətirmə xassəsinin qarşısını alır.

 

# 3642
avatar

Oxşar yazılar

Bu kartofu yemək təhlükəlidir

Bu kartofu yemək təhlükəlidir

18 may 2024 , 06:07
Şəkərdən tamamilə imtina etmək olmaz – SƏBƏBLƏR

Şəkərdən tamamilə imtina etmək olmaz – SƏBƏBLƏR

15 may 2024 , 08:34
Kəklikotunun bilinməyən FAYDALARI

Kəklikotunun bilinməyən FAYDALARI

9 may 2024 , 06:47
Səhərlər acqarına 5 kişmiş yeyin

Səhərlər acqarına 5 kişmiş yeyin

4 may 2024 , 02:22
Türk qəhvəsinə buz əlavə edin, nəticə mükəmməl olacaq

Türk qəhvəsinə buz əlavə edin, nəticə mükəmməl olacaq

2 may 2024 , 06:41
Gündə 1 çay qaşığı qəbul edin, cinsi gücünüz artacaq...

Gündə 1 çay qaşığı qəbul edin, cinsi gücünüz artacaq...

2 may 2024 , 05:22
Kababı nə qədər yemək olar?

Kababı nə qədər yemək olar?

27 aprel 2024 , 07:38
Alimlər nar qabıqlarını mikrob əleyhinə dərmana çeviriblər

Alimlər nar qabıqlarını mikrob əleyhinə dərmana çeviriblər

20 aprel 2024 , 06:31