Yayda bir çox evdar qadın mümkün qədər çox banka şirniyyat bişirməyə çalışır.
Lent.az xəbər verir ki, ancaq mürəbbənin yalnız dadlı deyil, həm də uzun müddət qalması üçün onun hazırlanması üçün müəyyən qaydalara riayət etməlisiniz.
Yemək üçün yalnız yüksək keyfiyyətli meyvələri seçmək deyil, həm də hər şeyi bankalara düzgün tökmək vacibdir.
Ancaq tez-tez mürəbbəni bankaya isti və ya soyuq halda tökülməsi ilə bağlı mübahisələr olur.
Təcrübəli aşpazlar hər iki tərəfin burada doğru olduğunu deyirlər. Eyni zamanda əsas odur ki, mürəbbə klassik reseptə əsasən hazırlanır, burada meyvə və şəkərin bütün nisbətləri müşahidə olunur.
Mütəxəssislərin sözlərinə görə, mürəbbə isti halda bankalara qoyulmalıdır.