Kartofun əzilməməsi  üçün BUNU EDİN 
08 may 2024 20:00 (UTC +04:00)

Kartofun əzilməməsi üçün BUNU EDİN 

Bir çox insanlar əzilməyən və mükəmməl qızardılmış kartof hazırlamaqda çətinlik çəkirlər. Bəzən kartoflar qızardılarkən ya yapışır, ya da əzilir. Bəs, bunun olmaması üçün nə etmək lazımdır? 

Lent.az xəbər verir ki, qızartmadan əvvəl soyulmuş və doğranmış kartoflar soyuq su ilə bir qaba qoyulmalıdır.

Kartof parçaları 30 dəqiqə suda saxlanılmalıdır. Proseduru tamamladıqdan sonra, artıq nəmi çıxarmaq üçün onları salfetin üzərinə qoyun. Bu, kartofu qızartmaq üçün hazırlanmasını tamamlayacaq.

Sonda onları yağla dolu tam isinmiş tavaya tökün. Nəticədə xırtıldayan qabığı və yumşaq içərisi olan kartof qızartması əldə edəcəksiniz. 
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 14607

Oxşar yazılar

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

20 may 2025 , 17:58
Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13
"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır"  - Dietoloq

"Duzdan artıq istifadə qan təzyiqini artırır" - Dietoloq

19 may 2025 , 11:52
Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

Hər gün balıq yemək olarm? - həkimlərdən CAVAB

17 may 2025 , 15:58
Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi -  RESEPT

Tərəvəz və göbələkli sobada bişmiş toyuq filesi - RESEPT

14 may 2025 , 14:52
Ən dadlı balqabaq çörəyinin  sirri: RESEPT

Ən dadlı balqabaq çörəyinin sirri: RESEPT

13 may 2025 , 15:10
Sezar salatının  büdcəyə uyğun RESEPTİ

Sezar salatının büdcəyə uyğun RESEPTİ

12 may 2025 , 13:57
Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

Bişirilmədən hazırlanan bananlı tort: RESEPT

9 may 2025 , 19:45