Feyxoa mürəbbəsi - Usta öz sirlərini açır: Lent.az-ın mətbəxi
"Lent.az -ın mətbəxi" layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “Ağababa Ağababa” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla Feyxoa mürəbbəsinin necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik.
Tərkibi:
1 kq Feyxoa, 1.5 kq şəkər tozu
Hazırlanma qaydası:
Feyxoaları təmizləyib yuyuruq. Suyu çəkiləndən sonra ət maşınından keçiririk. Sonra blenderlə püre halına salıb, şəkər tozunu əlavə edib qarışdırırıq. Feyxoanı şəkər tozu ilə qarışdırıb tez hazır etmək lazımdır ki, qaralmasın. Daha sonra sterilizə edilmiş bankalara yığıb, soyuducuya qoyuruq.
Nuş olsun!
1455