Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.
Bu dəfə sizə sosial şəbəkədə “Dadlı mətbəxim” adı ilə tanınan səhifəyə istinadən asan, dadlı və tam fərqli bir resept təqdim edəcəyik. Qış aylarının vazkeçilməz yeməyi olan xəngəlin fərqli üsulla hazırlanma qaydasını öyrənəcəyik. Resept 4-5 nəfər üçün nəzərdə tutulub.
Xəmir üçün:
5 stəkan un
1 ədəd yumurta
1 çay qaşığı duz
Xəmir halına düşənə qədər su
Üzərinə
1 kiloqram soğan
300 qram kərə yağı
1 çay qaşığı sarıkök
1 çay qaşığı pul bibər
300 qram toyuq əti
Zövqə görə duz
Hazırlanma qaydasını videoda izləyin.
Nuş olsun!