Bir çox insan balığı sevir. Çünki o, dadlı, sağlam və eyni zamanda kalorisi az olan qidadır.
Lent.az balıqdan zəhərlənməmək üçün nə etməli olduğunuzu sizlərə təqdim edir:
Yeməklər dərhal yeyilmədikdə, saxlanmaq üçün soyuducuya göndərilir. Borşu bir neçə gün saxlayıb yenidən qızdırdıqda, onun daha da dadlı olacağı deyilir. Bəs balıq dadını və faydasını itirəcəkmi? Bəli, balıq yenidən qızdırıla bilər. Balıqları yenidən qızdırmağın ən yaxşı yolu nədir: peşəkar aşpazlardan məsləhət
Balıqları qızdırmağın ən yaxşı yolu sobadadır. Yeməyi sobaya qoymazdan əvvəl üzərinə limon suyu səpin, bir az zeytun yağı da əlavə edə bilərsiniz. Fırını 200 dərəcəyə qədər qızdırın, balıqları folqa ilə örtün və 15 dəqiqə bişirin. Belə balıqlar təzə bişirilmiş kimi sulu və dadlı olacaq.