Balıqdan zəhərlənməmək  üçün nə etməliyik?
08 yanvar 2025 11:17 (UTC +04:00)

Balıqdan zəhərlənməmək üçün nə etməliyik?

Bir çox insan balığı sevir. Çünki o, dadlı, sağlam və eyni zamanda  kalorisi az olan qidadır.

Lent.az balıqdan zəhərlənməmək üçün nə etməli olduğunuzu sizlərə təqdim edir:

 Yeməklər dərhal yeyilmədikdə, saxlanmaq üçün soyuducuya göndərilir. Borşu bir neçə gün saxlayıb yenidən qızdırdıqda, onun daha da dadlı olacağı deyilir. Bəs balıq dadını və faydasını itirəcəkmi? Bəli, balıq yenidən qızdırıla bilər. Balıqları yenidən qızdırmağın ən yaxşı yolu nədir: peşəkar aşpazlardan məsləhət
 Balıqları qızdırmağın ən yaxşı yolu sobadadır. Yeməyi sobaya qoymazdan əvvəl üzərinə limon suyu səpin, bir az zeytun yağı da əlavə edə bilərsiniz. Fırını 200 dərəcəyə qədər qızdırın, balıqları folqa ilə örtün və 15 dəqiqə bişirin. Belə balıqlar təzə bişirilmiş kimi sulu və dadlı olacaq.
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 3098

Oxşar yazılar

Niyə daha çox kartof yemək lazımdır? - SƏBƏB

Niyə daha çox kartof yemək lazımdır? - SƏBƏB

30 may 2025 , 19:38
Dünyada bir çox insan qırmızı bibərin  əslində nədən hazırlandığını bilmir

Dünyada bir çox insan qırmızı bibərin əslində nədən hazırlandığını bilmir

28 may 2025 , 18:13
Uşaqlıqdan sevilən qat-qat vafli  tortu — RESEPT

Uşaqlıqdan sevilən qat-qat vafli tortu — RESEPT

28 may 2025 , 13:22
"Roll kat"ın ən dadlı halı - RESEPT

"Roll kat"ın ən dadlı halı - RESEPT

26 may 2025 , 12:29
Yumşaq biskvit tortu - RESEPT

Yumşaq biskvit tortu - RESEPT

24 may 2025 , 19:25
Qulançarın   bilinməyən faydaları

Qulançarın bilinməyən faydaları

22 may 2025 , 11:43
İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

İnanılmaz şokoladlı keks RESEPTİ

20 may 2025 , 17:58
Faydalı limonlu-çiyələkli  dondurma - RESEPT

Faydalı limonlu-çiyələkli dondurma - RESEPT

19 may 2025 , 18:13