Çörəyi niyə  ortadan kəsməyə   başlamalısınız?
13 yanvar 2025 15:40 (UTC +04:00)

Çörəyi niyə ortadan kəsməyə başlamalısınız?

İnsanların çoxu çörəyi kənarından kəsməyə başlayır və tədricən ortasına doğru hərəkət edir. Ancaq fərqli bir strategiya sınayın. Əminik ki, bəyənəcəksiniz. Qəribədir ki, çörəyi ortadan dilimləmək üsulu daha səmərəli və praktikdir.

Lent.az çörəyi düzgün doğramağın üsulunu təqdim edir:

Təzə alınmış çörəyi yarıya bölməyə çalışın. Sonra "ilk" dilimləri həmişə ortadan götürün. Yəni qabığı ən son almalısınız.

Niyə bu strategiya daha yaxşıdır? 

Mütəxəssislər deyirlər ki, çörəyi ortadan kəsib, sonra kənarlara doğru hərəkət edən parçaları kəssəniz, iki yarını birləşdirərək məhsulu çörək qabına qoya bilərsiniz. Bu saxlama seçimi üçün də yaxşıdır, çünki kəsmə qapalı qalır. Beləliklə, məhsul təravətini daha uzun müddət saxlayır.


 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 843
avatar

Xədicə ƏFQAN

Oxşar yazılar