Lent.az -ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
Bu dəfə sizə sosial şəbəkədə “Yegana Rzakxanova” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla kənddə, əlinizin altında olan ərzaqlardan dadlı yeməyin hazırlanmasını təqdim edəcəyik.
Söhbət çəşhur Ləzgi yeməyi “Skan”-dan gedir. Ləzgi mətbəxinin ləziz təamını bu dəfə fərqli qaydada, manqalda bişirilməsini təqdim edəcəyik.
Yeməyin hazırlanması üçün bizə lazım olan ərzaqlar bunlardır:
Un - 4 stəkan
Su -2 stəkan
Kərə yağı - 100 qram
Kartof -5 ədəd
Soğan - 2 ədəd
Mal və qoyun əti -500 qram
Zövqə görə duz, istiot, kəklikotu
“Skan”-ın hazırlanma qaydası və bişirilməsi təqdim edəcəyimiz videoda göstərilib.
Nuş olsun!