Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.
Bu dəfə sizə sosial şəbəkədəki “Dadlı mətbəxim” səhifəsinə istinadən qatığın hazırlanmaqaydasını təqdim edəcəyik. Ev şəraitində hazırlayacağınız bu qatıq daş kimi möhkəm, su salmayan olacaq. Xüsusilə yaz-yay aylarının sevilən məhsulu olan qatığı süfrəmizdən əksik etməməyə çalışırıq.
Xanımlar, diqqətiniz Lent.az-da olsun. Möhkəm qatığı necə hazırlamaq lazım olduğunun sirrini verəcəyik.
Lazım olan ərzaqlar bunlardır:
1,5 litr süd
0,5 stəkan qatıq
Hazırlamağa elə indi başlayın.
Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.
Nuş olsun!