<span style="color:red;">Üzüm kompotu  - Usta öz sirlərini açır: <span style="color:red;">Lent.az-ın mətbəxi
20 sentyabr 2019 11:00 (UTC +04:00)

Üzüm kompotu - Usta öz sirlərini açır: Lent.az-ın mətbəxi

Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti yazımızı təqdim edirik.
 
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “QADİN DUNYASİ KADİN DUNYASİ” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla üzüm kompotunun necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik.
 
Tərkibi:
 
Üzüm, şəkər tozu
 
Hazırlanma qaydası:
 
Üzümləri yuyub, dənələyirik. Sonra sterilizə olunmuş butulkalara, üzüm dənələrini və stəkanın beşdə dördü qədər şəkər tozu əlavə edirik. Üzərinə qaynayan su töküb qapağını bağlayırıq və yapışdırıcı vururuq.  Sonra yanı üstə qoyub diyirlədirik ki, şəkər tozu əriyib yaxşı qarışsın. Bir gün adyala büküb saxlanılır. Daha sonra qış üçün sərin yerdə saxlamaq lazımdır.
 
Nuş olsun!

# 1693
avatar

Fəxriyyə Mahmudova

Oxşar yazılar