Makaron ən məşhur yemək növlərindən biridir. Onu həm yan, həm də əsas yemək kimi təqdim etmək olar. Həmçinin, makaronun bişirilmə prosesi mümkün qədər tezdir. Ancaq eyni zamanda, təcrübəli aşpazlar qeyd edirlər ki, bir çox insanlar yeməkdən əvvəl belə bir məhsulu qızartmağı yaddan çıxardır.
Lent.az xəbər verir ki, belə sadə prosedur makaronun dadını daha yaxşı etməyə kömək edir.
Hətta aldığınız makaron ucuz olsa belə, bu hiylə sayəsində o mütləq qaynamayacaq və tavada bir-birinə yapışmayacaq.
Təxminən iki dəqiqə bir qabda makaronu qızardın. Onları daim qarışdırmaq vacibdir ki, yanmasınlar.
Dadın və ətirin daha parlaq olmasını istəyirsinizsə, o zaman əvvəlcədən isidilmiş tavaya bir parça kərə yağı tökün. Daha sonra makaronu əlavə edin.
Mərhələ başa çatan kimi, qaynadılmış su tavaya tökülməlidir. Sonda onun bişməyini gözləmək qalır.