Dadlı qəhvəni  necə dəmləmək olar?
31 avqust 2024 19:42 (UTC +04:00)

Dadlı qəhvəni necə dəmləmək olar?

Qəhvə hazırlamaq üçün maşından istifadə edənlər ləzzətli və ətirli içki əldə etmək üçün ona daxil olan təlimatlara əməl etməlidirlər.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, qəhvənin bişmə vaxtı və temperaturu diqqətlə izləmək lazımdır. Cəzvədə kofe hazırlamaq üçün ilk olaraq ona üyüdülmüş qəhvə və şəkər qoyun. Bundan sonra, cəzvəni su ilə doldurun və aşağı istilikdə sobaya bişirin.

Türk qəhvəsi hazırlayarkən, 10 mililitr suya 1 qram təzə üyüdülmüş toz nisbətindən istifadə edir. Zövqə görə şəkər əlavə edilir.

Səthdə köpük gördüyünüz zaman dərhal qəhvəni ocaqdan götürün və soyumasını 1-2 dəqiqə gözləyin.

Daha sonra cəzvəni yenidən sobaya qoyun və 2 dəfə qarışdırın. Beləliklə qəhvəniz hazırdır.

Nuş olsun!

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 678
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar