Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.
Bu dəfə sosial şəbəkədəki “Dadlı Metbexim” səhifəsinə istinadən soyuq günlərin vazkeçilməz yeməyi olan çox ləzzətli borş şorbası reseptini sizinlə bölüşürük. Hər bir qadının bu yeməyi bişirmək üçün öz sirləri var. Amma hər kəs borşu həqiqətən dadlı və qırmızı rəngli edə bilmir. Bunun üçün bir neçə yol var. Onlardan birini təqdim edirik.
Lazım olan ərzaqlar:
Sümüklü ət
4 litr su
1 kilo kələm
1 ədəd soğan
1 ədəd yerkökü
1 ədəd çuğundur
7-8 ədəd qara istiot
2-3 ədəd dəfnə yarpağı
Kərə yağı
1 xörək qaşığı tomat
1 xörək qaşığı duz
Üzərinə cəfəri və qatıq
Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.
Nuş olsun!