Çörəyi bir ay kiflənmədən saxlamağın  ASAN ÜSULU
26 iyul 2024 19:59 (UTC +04:00)

Çörəyi bir ay kiflənmədən saxlamağın ASAN ÜSULU

İstənilən çörək növünü uzun müddət saxlamaq üçün onu sadəcə dondurucuya qoymaq bəsdir.

Lent.az xarici mətbuata istindən xəbər verir ki, çörəyi plastik torbalarda dondurmaq daha yaxşıdır.

Çörəyi istədiyiniz ölçüdə parçalara ayırın və torbalara qoyun. Çörək torbalarından mümkün qədər çox hava çıxarın, bağlayın və dondurucuya qoyun. Soyuducudan yalnız istifadə edəcəyiniz qədər çörək çıxarın. Bu üsulla çörəyi aylarla saxlamaq mümkündür.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 5136
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar