Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.
Sosial şəbəkədə “Myfoodchannel” adı ilə tanınan səhifəyə istinadən milli mətbəximizə aid olan dadlı Qarabağ kətəsinin reseptini sizinlə bölüşürük.
Lazım olan ərzaqlar
Stəkan ölçüsü 200 ml.
1 stəkan ilıq süd
1/2 stəkan şəkər tozu
1 yemək qaşığı maya
1 paket vanilin
1/3 çay qaşığı duz
1 ədəd yumurta
1 ədəd yumurtanın ağı
100 qram kərə yağı
4,5 stəkan un
1 yemək qaşığı duru yağ
İçlik üçün
1 stəkan şəkər tozu
100 qram kərə yağı
1 paket şəkərli vanilin
1 dolu stəkan un
Üzəri üçün
1 ədəd yumurtanın sarısı
1 çay qaşığı süd
Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.
Nuş olsun!