Bişirməzdən əvvəl qarabaşağı qızardın
01 aprel 2024 09:46 (UTC +04:00)

Bişirməzdən əvvəl qarabaşağı qızardın

Bir çox insanlar bilirlər ki, ilkin hazırlıq olmadan qarabaşaq yarması bişirməmək daha yaxşıdır. Ancaq belə deyil. Buna görə də, yeməyi daha ətirli və dadlı edə biləcək sirlər və fəndlər var.

Lent.az xəbər verir ki, belə sirlərə yemək bişirməzdən əvvəl əvvəlcədən qızardılmış dənli bitkilər də daxildir.

Bu sirr əslində çox sadədir. Qarabaşağı quru bir qızartma qabda qızdırıldıqda, yağ istehsal olunmağa başlayır. Bunun sayəsində hazır yeməyin dadı və ətri daha yüksək olur.

Bununla belə, başa düşməlisiniz ki, qarabaşaq yarması çox bişməməlidir. Buna görə də, bir neçə dəqiqədən çox qızartmayın. 
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 19168

Oxşar yazılar

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq  olmaz?

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq olmaz?

5 iyul 2025 , 12:15
Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54